TRIMESTRALS

A Escribà Academy realitzem cursos adaptats per a diferents perfils professionals. Des de cursos Monogràfics, cursos Trimestrals, cursos Intensius i per descomptat les Masterclass a càrrec de Christian Escribà i Patricia Schmidt.

academy-stagers
CURSOS TRIMESTRALS AMB MARC BALAGUER
Entraràs a l’obrador de la Pastisseria Escribà amb més de 110 anys d’història de la mà de Marc Balaguer i t’impregnaràs de l’essència de la pastisseria clàssica aprenent:

  • cremes pa de pessic
  • pastissos clàssics
  • merengues
  • macarones
  • pastes de te, el caramel
  • xocolata
  • bombons
  • masses fermentades i fullades
  • pastissos de presentació.

Projecte final de curs on demostraràs el teu aprenentatge.

INFORMACIÓ DEL CURS
T’apassiona la pastisseria? Vols millorar la teva tècnica?

En aquest curs de pastisseria trimestral d’Escribà Academy veurem totes les bases de la pastisseria i els seus possibles acabats. Des dels melindros i la pasta choux, passant per masses fermentades com el croissant i el brioix.
Curs 100% pràctic de tres mesos de durada, dues classes per setmana de 3 hores cadascuna.

Temari del curs: Bescuits, cremes, banys i recobriments, pasta de full, croissant, brioix, caramel artístic, decoracions en xocolata, pasta choux, bomboneria, merengue i macaron, mousses i masses trencades.

 

Total: 24 classes (8 classes al mes durant 3 mesos)

Preu: 512 euros / mes = 1536 euros

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR