PROFESSORS

Escribà Academy ofereix diferents cursos liderats per l’equip expert de Pastisseria Escribà i amb el suport de professionals de cada doctrina reconeguts nacional i internacionalment assegurant una formació completa, d’avantguarda i amb el prestigi de la nostra història.

CHRISTIAN ESCRIBÀ
MESTRE PASTISSER

  • Pertany a la 4a generació Escribà que va començar el 1906 a la Gran Via.
  • Millor Pastisser d’Espanya per l’Acadèmia Espanyola de Gastronomia, Membre de l’Academie Culinaire de France i Ambaixador de “Chocovic”, una de les millors marques de Xocolata del Món.

Veure CV

PATRICIA SCHMIDT
CAKE DESIGNER & SUGARCRAFT

  • Considerada per la revista Cakes & Sugarcraft Magazine com la millor artista pastissera internacional del Brasil.
  • Formació en diferents escoles internacionals, amb tres llibres publicats, imparteix cursos de pastisseria i decoració creativa a nivell internacional.

Veure CV

MARC BALAGUER
DIRECTOR DE L’ACADEMY

  • Director de l’ Escribà Academy i assessor tècnic sobre pastisseria en diferents empreses de reconegut prestigi.
  • Guardonat a nivell mundial en el concurs Li Mondial Des Arts Sucrés.
  • Premiat al Millor Pastisser Jove d’Espanya 2015 per Delite.

Veure CV

PATRICIA ALONSO
DECORADORA DE PASTISSOS

  • Participa en col·laboracions internacionals com COMICAKE, UNSA getting to zero.
  • 1a espanyola de la història a guanyar una medalla d’or i un primer premi en Squires Kitchen Exhibition (2015).
  • Guanya 2n premi i medalla de plata Squires Kitchen Exhibition (2016).

Veure CV

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR