FORMACIÓ

Amb una extensa carrera professional i forta vocació docent, l’equip instructor d’Escribà Academy està format per mestres de les tècniques de precisió més avançades de la pastisseria tradicional, noves tendències i pastisseria anglo-americana.

Una oferta formativa especialment indicada per als que busquen desenvolupar les seves habilitats en pastisseria professional entre cursos monogràfics i programes trimestrals.
A la nostra nova Escribà Academy t’assegurem l’aprenentatge amb el segell de garantia dels nostres més de 110 anys d’història.

academy-clases
Som i seguim sent creadors:
  • 1984 El transfer en xocolata
  • 1986 La sabata de xocolata
  • 1990 El pastís Explosiu
  • 2003 Els anells de Caramel
  • 2009 El pastís amb Mapping
  • 2014 La cascada de Xocolata més gran del món
  • 2017 Llibre La Cuina de Peter Pan
  • 2017 Programa televisió Bogeria a la Pastisseria
FORMACIÓ
Aprèn i gaudeix amb les nostres Masterclass, cursos trimestrals, cursos monogràfics i de perfeccionament amb els especialistes de cada tècnica.

  • Cursos Monogràfics.
  • Horaris de matí – tarda.
  • Consultar grups tancats.
  • Classes partículars específiques.
  • Consultoria

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR