INTENSIUS

A Escribà Academy realitzem cursos dirigits a diferents perfils: professionals, amateurs i infantils.

Els nostres cursos són 100% pràctics, sou vosaltres els /les alumnes qui elaboreu els productes a partir de tècniques innovadores i de qualitat, guiats pels nostres professionals. Escribà Academy us proporciona tot el material pràctic i teòric necessari, incloent dossier amb els continguts i diploma acreditatiu del curs.

Amb els cursos intensius podràs aprofundir en matèries les quals requereixen més temps d’elaboració o podràs especialitzar-te en diferents àmbits de la pastisseria.

CURSOS INTENSIUS PER MATÈRIA
Cursos intensius de dues sessiones d’unes quatre hores cada una aproximadament, on podràs aprendre i ser partícep de tot el procés de realització de productes de llarga elaboració.

  • Croissants i napolitanes
  • Sabates de xocolata
  • Joies de caramel
  • Figures de xocolata
  • Pastissos d’autor
  • Bomboneria
CURSOS INTENSIUS COMPLETS
Cursos intensius de 4 sessiones per especializarte y aprofundir en diferents àmbits de la pastisseria. Pots realitzar el curs complet o escollir la sessión individual monogràfica que més t’interessi.

  • Curs de xocolata: iniciació a la xocolata; mousse i decoració; bomboneria; i xocolata artística.
  • Postres d’estiu: batuts, gelats i parfaits; postres de restaurant; pastissos d’estiu; i postres en got.
CURSOS DE LLARGA DURADA
La volta al món

Curs de 8 sessions on aprendràs a realitzar les postres més emblemàtiques dels diferents països que recorrerem: França, Itàlia, Alemanya, Àustria, Japó, Estats Units i també les nostres pròpies postres més típiques.

Trimestral

Curs trimestral de 24 sessions en total. Ideal per introduir-te i perfeccionar les teves tècniques en el món de la pastisseria.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR