A Escribà Academy realitzem cursos dirigits a diferents perfils: professionals, amateurs i infantils.
Els nostres cursos són 100% pràctics, sou vosaltres els /les alumnes qui elaboreu els productes a partir de tècniques innovadores i de qualitat, guiats pels nostres professionals. Escribà Academy us proporciona tot el material pràctic i teòric necessari, incloent dossier amb els continguts i diploma acreditatiu del curs.

Cursos intensius i bimestrals

- Croissants i napolitanes
- Sabates de xocolata
- Joies de caramel
- Figures de xocolata
- Pastissos d’autor
- Bomboneria

- Curs de xocolata: iniciació a la xocolata; mousse i decoració; bomboneria; i xocolata artística.
- Postres d’estiu: batuts, gelats i parfaits; postres de restaurant; pastissos d’estiu; i postres en got.

Curs de 8 sessions on aprendràs a realitzar les postres més emblemàtiques dels diferents països que recorrerem: França, Itàlia, Alemanya, Àustria, Japó, Estats Units i també les nostres pròpies postres més típiques.
Bimestral
Curs bimestral de 16 sessions en total. Ideal per introduir-te i perfeccionar les teves tècniques en el món de la pastisseria.