25
gen.
CURS AMERICAN BAKING (REPOSTERIA AMERICANA)
150
09:00 to 15:30
25-01-20

Amb el curs AMERICAN BAKING de Mary-Rose Sánchez aprendràs cinc sorprenents receptes nord-americanes, adaptades al nostre paladar, ideals per a les teves taules dolces o celebracions.

Red velvet whoopie pie
Galetes de pa de pessic de molla suau i lleugera, farcides d’una crema de formatge.

Cinnamon roll
Deliciosos rollitos de canyella amb un frosting de crema de formatge

American  peu
Un clàssic nord americà, la base que en anglès-americà es denomina peu crust porta un ingredient que no se sol usar en una pasta brisa europea. Farciment dolç amb nous pacanes, típicament se serveix tebi amb una bola de gelat de vainilla i unes gotes de Bourbon (un whisky estil americà de la zona de Kentucky, USA.).

Classic brownie
Un bàsic i clàssic en la rebosteria americana. Un brownie molt especial, untuós i cremós.
Amb ensucris i xocolates d’alta qualitat que aporten una gran aroma que no passarà desapercebut.

Nova York cheesecake
Aquest pastís de formatge enfornada en got, la servirem amb un crumble i acompanyar amb una deliciosa salsa de caramel salat.